Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

NEKTON MSA 1000G

NEKTON MSA 1000G
  • Cena:

    38,50 €

  • Blagovna znamka:

    Nekton

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

NEKTON-MSA je visoko kakovostna mineralna mešanica, dopolnjena z vitaminom D3, glavnimi in sledovnimi elementi ter aminokislinami. NEKTON-MSA podpira in poganja metabolizem in kosti, preprečuje rahitis, aktivira pretvorbo mineralov in pomaga nadomestiti škodo, ki jo povzroča pomanjkanje kalcija.

NEKTON-MSA pokriva naraščajočo potrebo po mineralih pri vzreji, ščiti pred malabsorpcijo, povečuje obrambo pred okužbo in preprečuje krhka jajca pri pticah. NEKTON-MSA podpira dober razvoj kostnih struktur pri mladih živalih. To je še posebej pomembno za vaše živali za preprečevanje kasnejših bolezni, ki jih povzroča pomanjkanje vitaminov in mineralov.

NEKTON-MSA ni topen v vodi in se lahko brez težav zmeša z mehko hrano ali krmo za ptice.

Dodatne informacije:
Minerali (glavni in elementi v sledovih) so snovi, ki se štejejo za bistvene, nepogrešljive sestavine v dobavljeni krmi za presnovo vseh živali. Vedno morajo biti prisotni v krmi, saj jih žival vedno izloča. Kot navaja izraz "element v sledovih", je oskrba s temi snovmi potrebna le v zelo majhnih količinah (sledi).

Pomembno je, da žival oskrbimo z mešanico mineralov, ki ni določena le s številom in količino posameznih snovi, temveč z ravnotežjem v sestavi, usmerjenim v potrebe živalskih organizmov. Glavni in elementi v sledovih, vitamini in aminokisline se morajo medsebojno podpirati in njihov vpliv morda ne bo negativno vplival.

Ta merila so bila upoštevana pri sestavi NEKTON-MSA, tako, da lahko lastnik svojim živalim z NEKTON MSA enostavno zagotovi optimalno razmerje vseh mineralov in ostalih snovi za zdrav razvoj in dobro počutje.