Količina:

0


Znesek:

0,00

Stroški pošiljanja in čas dostave

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk, naročenih na spletni trgovini Buba, je DPD, kurirska in paketna distribucija, d.o.o. .
Dostava pošiljk je mogoča le na področju Slovenije, med delovnimi dnevi.

Vsi naročeni artikli gredo na pot v najkrajšem možnem času, običajno še isti dan, če so na zalogi v  poslovalnici Grosuplje oz. v glavnem skladišču.
Izdelke naročene do 12. ure, boste običajno prejeli že naslednji delovni dan, izdelke naročene po 12. uri pa najkasneje v 2 delovnih dneh.
Naročila oddana na zadnji delovni dan, med vikendi ali dela prostimi dnevi, bodo odpremljena naslednji delovni dan in dostavljena na drugi delovni dan.

Ko je blago odpremljeno, vas o tem obvestimo preko e-maila, o predvideni dostavi pošilje pa boste en dan v naprej obveščeni preko SMS sporočila.

V svojem profilu lahko nastavite poljubno število naslovov za dostavo, med katerimi ob oddaji naročila lahko izberete ustreznega.
Dostavo paketa lahko naročite na svoje ime in domači naslov, lahko pa tudi na katerokoli drugo ime in naslov, ki ga podate v obrazcu za dostavo pošiljke, ob zaključku naročila.

Pavšalna cena dostave paketa za naročila v vrednosti do 39,00 € je 3,50€, za naročila, katere vrednost presega 39,00 € pa je dostava brezplačna.
V ceno so všteti stroški obdelave naročila, stroški pakiranja in stroški dostave paketa.

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo pravočasno obvestili preko e-maila ali telefona. Če vam daljši dobavni rok ne bo ustrezal, nam to lahko sporočite in naročilo prekličete oz. po potrebi spremenite.
Zaradi različnih dobavljivosti artiklov  je naročilo lahko razdeljeno na več pošiljk. O tem vas bomo prav tako pravočasno obvestili preko e-maila ali telefona in če vam ta način dostave ne bo ustrezal, nam to lahko sporočite in po potrebi naročilo spremenite oz. prekličete.

Za vse ostale informacije smo vam na voljo na telefonski številki 051 363 998 ali preko e-maila.