Količina:

0


Znesek:

0,00

Način plačila

Trgovec uporabniku omogoča naslednje načine plačila nakupa izdelkov iz spletne trgovine Buba:

  • PO PREDRAČUNU*: z vnaprejšnjim nakazilom kupnine na transakcijski račun Trgovca po izdelanem predračunu, ki vam ga posredujemo na vašo elektronsko pošto; rezervacija naročenih artiklov se opravi nemudoma po izvedenem nakupu, rok plačila predračuna je tri (3) dni, tako dolgo velja tudi rezervacija za naročene artikle. Po poteku roka za plačilo, oziroma najkasneje sedem delovnih (7) dni od dneva poslanega predračuna, se naročilo stornira in rezervacija sprosti. V rok plačila se NE štejejo dnevi praznikov in vikendov. V kolikor Trgovec prejme plačilo po izteku roka veljavnosti predračuna in ni potrdil podaljšanja veljavnosti in plačila predračuna, ni dolžan vrniti plačane kupnine, v primeru, ko je zaradi sprostitve rezervacije dotični artikel prodan ali ga več ni na zalogi.
  • PLAČILO PO POVZETJU*: naročene artikle plačate dostavljavcu paketa iz pooblaščene dostavne službe. Plačilo po povzetju je možno za nakupe v vrednosti do 200€. V primeru neprevzema bomo postopali v skladu s splošnimi pogoji poslovanja.
  • PAYPAL*: varno plačilo preko PayPal-a
  • PLAČILNA KARTICA*: varno plačilo s plačilno kartico

* V plačilni znesek je že všteta poštnina in ostali stroški dostave, če je dostava plačljiva, pri brezplačni dostavi pa plačate le znesek vrednosti naročenih artiklov.

Vračilo blaga

Za menjavo blaga nas prosim pokličite na telefon  051 363 998.
Če želite zamenjati artikel, na naši strani naročite željen artikel in pod opombe napišite, da gre za zamenjavo artikla. Paket zavarujete, da se med dostavo ne poškoduje. DPD kurir bo pripeljal nov paket in prevzel starega.