Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Bactazol Käfigreiniger-400 ml – čistilna pena na vodni osnovi

Bactazol Käfigreiniger-400 ml – čistilna pena na vodni osnovi
  • Cena:

    6,50 €

  • Blagovna znamka:

    QUIKO

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Bactazol Käfigreiniger-400 ml – čistilna pena na vodni osnovi

Primerno je za pse, mačke, male živali in ptice. Raztopina je pripravljena rahlo alkalno na vodni osnovi, kar pomeni odlično čistilno sredstvo. Vsebuje tudi biorazgradljive surfaktante, ki povzročajo nizko površinsko napetost, s čimer še poenostavi čiščenje. Po čiščenju ostane prijeten vonj limone.

Primeri uporabe čistila: boksi za pse in mačke, mačje košare, kotilnice, oblačila za pse, kletke za male živali, ptičje kletke in škatle za gnezdo, hranilnike.

Pozor: varna uporaba biocidov. Pred uporabo vedno preberite oznako in podatke o izdelku. Sredstva ne nanašajte direktno na živali. Preprečite stik s kožo in očmi. Prosimo, upoštevajte: Uporabljajte samo na prostem ali v dobro prezračevanih prostorih. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Ne kadite. Povzroča hude poškodbe oči. V primeru stika z očmi poiščite zdravniško pomoč.