Količina:

0


Znesek:

0,00

BACTAZOL 250ML

BACTAZOL 250ML
  • Cena:

    11,20 €

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Bactazol Desinfektionsmittel 250 ml

Baktazol razkuži in čisti okolje ljudi in živali ter pusti prijeten vonj v vašem domu.

Kot previdnostni ukrep lahko pršite živalsko pohištvo, spalne prostore, gospodinjsko pohištvo in drugo pohištvo z baktazolom, da preprečite širjenje patogenih mikroorganizmov od začetka. Pršenje površin je baktericidno in fungicidno proti patogenom bakterijskih okužb, kot so salmonela in koliformne bolezni (črevesne bolezni) in proti patogenom glivičnih bolezni, npr. B. vrste Apergillus-Trichophyton.
Bakterijske kletke, volnice in hleve lahko uporabite tudi za čiščenje in razkuževanje škatel, pasjih postelj in pripomočkov vašega hišnega ljubljenčka ter površin vašega pohištva in preprog. Tedenska uporaba deodorizirajočih trajnih vonjav in pustite aromatično svežino v vašem okolju.

Prosimo, upoštevajte: Uporabljajte samo na prostem ali v dobro prezračenih prostorih. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Tekočina in hlapi so vnetljivi. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Ne kadite med uporabo. Povzroča hude poškodbe oči. V primeru stika z očmi poiščite zdravniško pomoč.
Sestava: v 100ml spreja: Propan-2-ol 45g, propan-1-ol 30g, Benzyl-C-12-18- lkyidimethylammoniumchloride 0,05g, stabilizatorji,topila, dišave.