Količina:

0


Znesek:

0,00

BESTBONE MINI MIX KOSTI 400G

BESTBONE MINI MIX KOSTI 400G
3 + 1 gratis
  • BESTBONE MINI MIX KOSTI 400G
  • Cena:

    2,90 €

Ob nakupu 3 kosov prejmete 1 kos gratis.
V kolikor želite koristiti ugodnost te akcije, v košarico dodajte 3 kos tega izdelka, toliko jih boste tudi plačali, 1 kos pa boste prejeli brezplačno*.
* Postopek ni avtomatiziran, tako da v košarici gratis količine ne bo razvidne, bo pa gratis količina naročilu dodana med obdelavo naročila.

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

BEST BONE BISCO DOG PIŠKOTI MIN MIX 400g

MINI MIX priboljški okusni in hrustljavi pripravljeni posebej za male pasme v obliki malih kostk, ter z dodanimi vitamini A-D3-E. s pomočjo priboljškov, si naši ljubljenčki utrjujejo dlesni in čistijo zobe. Vsebnost žitaric pa pripomore k boljši prebavi in kondiciji psa. 

Navodila za hranjenje: Uporabljaj priboljšek kot nagrado. Male pasme 3-10kg do 8 piškotkov, srednje pasme 10-20kg do 10priboljškov in velike pasme nad 20kg do 24 priboljškov dnevno. Ne nadomesti uravnoteženega obroka. Prosto zagotoviti in redno oskrbovati s svežo hrano. Čista in sveža voda naj bo vedno na voljo.  Serija/rok uporabnosti označena na embalaži.

Distributer:RINALDO FRANCO spa, Milano, Italija
Sestava: Žita, sladkorji, olja in maščobe, derivati rastlinskega izvora, minerali, zelenjava (paradižnik min.2%, špinača min.0,5%, sadje (2%, rožič). Brez mesne moke. Prehranski dodatki (/kg): vit. A 5000i.e, vit. D3 500 i.e, vitamin E50mg, barvila, vanilijeva aroma min.0,5% in konzervansi.
Analitična sestava:
surove beljakovine (10,0%), surov pepel (4,0%), surova vlakna (1,0%), surove maščobe (6,0%).