Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

NATURAL ČESNOVO OLJE 200ML

NATURAL ČESNOVO OLJE 200ML
  • Cena:

    9,50 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
kos

Opis izdelka

Česen je rastlina, znana in uporabljena že tisoče let za izjemne kurativne lastnosti. Preprečuje fermentacijo in prebavne motnje. Še več, izboljša krvni obtok in zagotavlja zaščito dihalnih poti in zaščito pred črvi.

Večina rejcev golobov pozna terapevtsko delovanje česna in mnogi golobi imajo koristi od njega. Zaradi tega so nekateri rutinsko postavili česen v pitno vodo. Ta metoda ni učinkovita, saj se glavne sestavine na rastlini v bistvu izgubijo na ptici. Natural, vodilni specialist za prehrano golobov, je študiral dietetiko in veterinarje in rešil ta problem. Zato, je razvil Natural GARLIC OIL.

Golobi iz natural česnovega olja pridobijo polno korist. Sestavljena je iz čistih česnovih ekstraktov in rafiniranega sojinega olja, bogate z linolensko in linolno kislino, vsebuje tudi vitamine E, ki ugodno vplivajo na plodnost golobov in so bistvenega pomena za pridobitev pravilno delujočih mišic in živčnega sistema, da bi izboljšali stanje in zdravje golobov.

Odmerjanje:
. Golitvena sezone - Z naravnim oljem GARLIC OIL in VITAMINOR BREWER dvakrat ali trikrat tedensko z dnevnim obrokom zrn - 30 kapljic GARLIC OIL na kilogram zrn.
. Tekomvalna sezona - z naravnim gričevim oljem, vitaminom in briketom zmešajte z depurativno ali dietno mešanico na dan vrnitve iz dirke in naslednjega dne. 30 kapljic GARLIC OIL na kg zrn.
. Tek na dolge proge - Soya olje v Natural GARLIC OIL je idealna snov za kopičenje zalog maščobe v telesu golobov. Priporočamo uporabo 4 do 6 dni pred tekmo (odvisno od razdalje) eno kapljico česnovega olja na goloba.
Sestava:
. 99,0% čistega rastlinskega olja
- česno olje 2,0%
- sojino olje 97,0%
- voda 1,0%