Količina:

0


Znesek:

0,00

NATURAL SOL ZA KOPANJE 650G

NATURAL SOL ZA KOPANJE 650G
  • Cena:

    7,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Naravna SOL ZA KOPANJE
Za izboljšanje higiene perja

Naravna kopel sol je visoko kakovosten izdelek, ki je namenjen zadovoljevanju najzahtevnejših ljubiteljev golobov.
Surovine, ki se uporabljajo pri njeni proizvodnji, so enake surovinam, ki se uporabljajo za ljudi. Perje ne bo spremenilo barve v modro ali rumeno, saj se v njeni sestavi ne uporabljajo kemična barvila temveč samo naravni ekstrakti bora.

Naravna sol za kopanje daje mehko, gladko perje in osvobodi povrhnjico katerekoli luskavosti (prhljaj), ne da bi pri tem dražila kožo. Ko se daje kot hladna kopel, tonira in stimulira organizem. Sol tudi sprosti mišice in pospeši proces okrevanja ob vrnitvi iz dirke, če je kopel topla, zato je idealen izdelek za ljubitelje golobov, ki dajejo svojim golobom toplo kopel, ko se vrnejo z dirk.

Njegovo naravno dezinfekcijsko delovanje zagotavlja dobro higieno perja in odpravlja škodljivce, zato priporočamo dodajanje kopalne soli v kad enkrat ali dvakrat na mesec, saj pomembno vpliva na rast novega perja

Navodila za uporabo - doziranje
Ena merica naravne kopalne soli za 20 litrov kopalne vode.

V času menjave perja: 
Naravna kopel sol dodajte v kopalno vodo enkrat ali dvakrat mesečno.

Med tekmovalno sezono:
Med dirkalno sezono bo redna uporaba naravne kopalne soli ohranjala perje sijoče in gladko. Ob vrnitvi iz težke dirke vam priporočamo, da v vedro, napolnjeno s toplo vodo, dodate vsebino polovičnega pokrova naravne kopeli, in golobe enega po enega potopite v kopel za eno minuto, pri tem pa rahlo masirajte prsne mišice.