buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

RECORD ŠAMPON Z ZELIŠČI za pse in mačke

RECORD ŠAMPON Z ZELIŠČI za pse in mačke

Primeren je za vse pasme in tipe dlake. Zahvaljujoč koprivi, slezu in olju pšeničnih kalčkov vlaži ter krepi kožo in dlako. Priporočamo, da šampon uporabljate skupaj z Record balzamom s proteini. Šampon ne vsebuje parabenov in silikonov!

Uporaba: šampon nanesite na mokro dlako, ga nežno umasirajte in izperite. Po potrebi lahko postopek ponovite.

Navodila: Šampon je namenjen samo psom. Hranite ga izven dosega otrok, ker lahko povzroči alergijske reakcije. Če pride do zaužitja, ne smete izzvati bruhanja ampak takoj poiščite zdravniško pomoč in zdravniku pokažite embalažo oz. etiketo. Obrnite se na kontrolni center za zastrupitve. Šampon naj ne prihaja v stik z očmi, nosom in območjem ust. V primeru stika z očmi, takoj izpirajte pod tekočo vodo najmanj 15 min. V primeru draženja kože, se posvetujte z veterinarjem.

Sestava: voda, natrijev coceth sulfate, kokamid DEA, kokamidopropil betain, glikol, distearat, kokamid MEA, lauret-10, citronska kislina, parfum, izvleček listov koprive, izvleček listov gozdnega sleza, olje pšeničnih kalčkov, hidrolizirani pšenični proteini, propilen glikol, marisol, metilizotiazolinon, metilkloroizotiazolinon, Ci 19140, Ci42080

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Ni na zalogi

11,90 

Ni na zalogi

popust-20%

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 3 Točke
-
+

Original price was: 5,90 €.Current price is: 4,72 €.

Kupi ta izdelek in pridobi 24-28 Točke
Počisti

    Podatki proizvoda: