buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

RECORD ŠAMPON ZA MLADIČKE 250ML

RECORD ŠAMPON ZA MLADIČKE – za pse in mačke

Šampon je posebej prilagojen občutljivi dlaki in koži mladičkov. Zahvaljujoč izvlečku aloe vere in rastlinskih proteinov je izjemno nežen in ne povzroča draženja. Za boljšo hidracijo kože in dlake priporočamo tudi uporabo Record balzama s proteini.  Šampon ne vsebuje parabenov in silikonov!

Uporaba: šampon nanesite na mokro dlako, ga nežno umasirajte in izperite. Po potrebi lahko postopek ponovite.

Navodila: Šampon je namenjen samo psom. Hranite ga izven dosega otrok, ker lahko povzroči alergijske reakcije. Če pride do zaužitja, ne smete izzvati bruhanja ampak takoj poiščite zdravniško pomoč in zdravniku pokažite embalažo oz. etiketo. Obrnite se na kontrolni center za zastrupitve. Šampon naj ne prihaja v stik z očmi, nosom in območjem ust. V primeru stika z očmi, takoj izpirajte pod tekočo vodo najmanj 15 min. V primeru draženja kože, se posvetujte z veterinarjem.

Sestava: voda, natrijev coceth sulfate, kokamid DEA, kokamidopropil betain, glikol, distearat, kokamid MEA, lauret-10, citronska kislina, parfum, izvleček iz listov Aloe Barbadensis, olje pšeničnih kalčkov, hidrolizirani pšenični proteini, propilen glikol, marisol, metilizotiazolinon, metilkloroizotiazolinon, Ci 18050

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Ni na zalogi

popust-20%

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 4 Točke
-
+

Original price was: 6,90 €.Current price is: 5,51 €.

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 11 Točke
Kupi ta izdelek in pridobi 12-14 Točke
Počisti
-
+

od 14,90 

    Podatki proizvoda: