Količina:

0


Znesek:

0,00

RECORD ŠAMPON MANTI BIANCHI 250ML

RECORD ŠAMPON MANTI BIANCHI 250ML
  • Cena:

    6,50 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

RECORD SH ŠAMPON MANTI BIANCHI - za bele pse

Zaradi posebne sestave je šampon Manti Bianchi še posebej primeren za bele in svetle pse, saj s svojo formulo proti rumenkasti dlaki, dlako še dodatno posvetli oz jo ohranja snežno belo. Priporočamo tudi uporabo balzama Record za belo dlako. Šampon ne vsebuje parabenov in silikonov!

Uporaba: šampon nanesite na mokro dlako, ga nežno umasirajte in izperite. Po potrebi lahko postopek ponovite.

Navodila: Šampon je namenjen samo psom. Hranite ga izven dosega otrok, ker lahko povzroči alergijske reakcije. Če pride do zaužitja, ne smete izzvati bruhanja ampak takoj poiščite zdravniško pomoč in zdravniku pokažite embalažo oz. etiketo. Obrnite se na kontrolni center za zastrupitve. Šampon naj ne prihaja v stik z očmi, nosom in območjem ust. V primeru stika z očmi, takoj izpirajte pod tekočo vodo najmanj 15 min. V primeru draženja kože, se posvetujte z veterinarjem.
Sestava: voda, natrijev coceth sulfate, kokamid DEA, kokamidopropil betain, glikol distearat, kokamid MEA, lauret-10, citronska kislina, parfum, olje pšeničnih kalčkov, hidrolizirani pšenični proteini, marisol, metilizotiazolinon, metilkloroizotiazolinon, heksil cinamaldehid, linalol Ci 12080, Ci 60730