Količina:

0


Znesek:

0,00

RECORD zobna pasta Z ŽAJBLJEM

RECORD zobna pasta Z ŽAJBLJEM
  • Cena:

    4,50 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

RECORD ZOBNA PASTA Z ŽAJBLJEM

Posebna sestava z žajbljem čisti pasje in mačje zobe in zagotavlja svež dah. Olje žajblja pa preprečuje slab zadah ter ohranja naravno bele zobe.

Navodila za uporabo: Zobno pasto nanesite na zobno ščetko in z vertikalnimi gibi ščetkajte zobe vašega psa ali muce. Začnite z zadnjimi zobmi in se premikajte proti prvim. Lahko pa zobno pasto nanesete tudi na gazo in namažete zobe. Zobna pasta je varna za zaužitje in je prijetnega okusa.

Izdelek je namenjen za uporabo pri živalih. Uporabljajte v skladu z navodili. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte, na poškodovani koži. Zobna pasta naj ne prihaja v stik z očmi. V primeru stika z očmi, takoj izpirajte pod tekočo vodo najmanj 15 min. V primeru draženja kože, se posvetujte z veterinarjem. Pred uporabo pri mladičih, brejih ali bolnih živalih se posvetujte z veterinarjem.
Sestava: voda, glicerin, polietilen, karbomer, natrijev bikarbonat, izvleček iz listov žajblja, žajbljevo olje, aroma, natrijev lauril sulfat, saharin, sorbitol, natrijev hidroksid, natrijev stiren / akrilati kopolimer , imidozolidinil urea, fenoksietanol, propilparaben, butilparaben, etilparaben, metilparaben, limonen, linalol.