buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

RECORD zobna pasta Z ŽAJBLJEM

RECORD ZOBNA PASTA Z ŽAJBLJEM

Posebna sestava z žajbljem čisti pasje in mačje zobe in zagotavlja svež dah. Olje žajblja pa preprečuje slab zadah ter ohranja naravno bele zobe.

Navodila za uporabo: Zobno pasto nanesite na zobno ščetko in z vertikalnimi gibi ščetkajte zobe vašega psa ali muce. Začnite z zadnjimi zobmi in se premikajte proti prvim. Lahko pa zobno pasto nanesete tudi na gazo in namažete zobe. Zobna pasta je varna za zaužitje in je prijetnega okusa.

Izdelek je namenjen za uporabo pri živalih. Uporabljajte v skladu z navodili. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte, na poškodovani koži. Zobna pasta naj ne prihaja v stik z očmi. V primeru stika z očmi, takoj izpirajte pod tekočo vodo najmanj 15 min. V primeru draženja kože, se posvetujte z veterinarjem. Pred uporabo pri mladičih, brejih ali bolnih živalih se posvetujte z veterinarjem.

Sestava: voda, glicerin, polietilen, karbomer, natrijev bikarbonat, izvleček iz listov žajblja, žajbljevo olje, aroma, natrijev lauril sulfat, saharin, sorbitol, natrijev hidroksid, natrijev stiren / akrilati kopolimer , imidozolidinil urea, fenoksietanol, propilparaben, butilparaben, etilparaben, metilparaben, limonen, linalol.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Kupi ta izdelek in pridobi 24-28 Točke
Počisti
-
+
popust-20%

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 4 Točke
-
+

Original price was: 6,90 €.Current price is: 5,51 €.

Kupi ta izdelek in pridobi 12-14 Točke
Počisti
-
+

od 14,90 

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 12 Točke
-
+

    Podatki proizvoda: