Količina:

0


Znesek:

0,00

RECORD zobna pasta S FLUOROM

RECORD zobna pasta S FLUOROM
  • Cena:

    4,50 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

RECORD ZOBNA PASTA S FLUOROM

Posebna sestava s fluorom čisti pasje in mačje zobe in zagotavlja svež dah. Belila in encimi ter izjemno nežni abrazivi so nujni za dobro ustno higieno in preprečevanje zobnega kamna.

Navodila za uporabo: Zobno pasto nanesite na zobno ščetko in z vertikalnimi gibi ščetkajte zobe vašega psa ali muce. Začnite z zadnjimi zobmi in se premikajte proti prvim. Lahko pa zobno pasto nanesete tudi na gazo in namažete zobe. Zobna pasta je varna za zaužitje in je prijetnega okusa.

Izdelek je namenjen za uporabo pri živalih. Uporabljajte v skladu z navodili. Hranite izven dosega otrok. Ne uporabljajte, na poškodovani koži. Zobna pasta naj ne prihaja v stik z očmi. V primeru stika z očmi, takoj izpirajte pod tekočo vodo najmanj 15 min. V primeru draženja kože, se posvetujte z veterinarjem. Pred uporabo pri mladičih, brejih ali bolnih živalih se posvetujte z veterinarjem.
Sestava: voda, glicerin, polietilen, karbomer, natrijev bikarbonat, ekstrakt ananasa, ekstrakt papaje, papain, natrijev monofluorofosfat, aroma, natrijev lauril sulfat, saharin, sorbitol, natrijev hidroksid, natrijev stiren / akrilati / kopolimer divinilbenzena, imidozolidinil urea, fenoksietanol, propilparaben, butilparaben, etilparaben, metilparaben