buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

RECORD BIO ŠAMPON Z VANILJO za pse in muce

RECORD BIO ŠAMPON Z VANILJO za pse in muce

Bio šampon z vaniljo za pse in muce poskrbi za optimalno nego dlake in kože saj omogoča tudi ustrezno hidriranje kože živali. Primeren je za vse pasme in tipe dlake. Posebna, uravnotežena formula omogoča pogosto uporabo in ne povzroča poškodb dlake ali draženja kože. Vaš ljubljenček pa bo imel po uporabi šampona prijeten in svež vonj. Šampon ne vsebuje parabenov in silikonov!

Linija BIO RECORD je posebej oblikovana na osnovi rastlinsko aktivnimi snovmi, iz katerih predvsem izkorišča  vlažilne in pomirjujoče učinke Aloe Vere. Uporaba: šampon nanesite na mokro dlako, ga nežno umasirajte in izperite. Po potrebi lahko postopek ponovite. .

Navodila: Šampon je namenjen samo psom. Hranite ga izven dosega otrok, ker lahko povzroči alergijske reakcije. Če pride do zaužitja, ne smete izzvati bruhanja ampak takoj poiščite zdravniško pomoč in zdravniku pokažite embalažo oz. etiketo. Obrnite se na kontrolni center za zastrupitve. Šampon naj ne prihaja v stik z očmi, nosom in območjem ust. V primeru stika z očmi, takoj izpirajte pod tekočo vodo najmanj 15 min. V primeru draženja kože, se posvetujte z veterinarjem.

Sestava: voda, Natrijev lauroil sarkozinat (to je ionsko površinsko aktivno sredstvo, ki Izvira iz naravnih virov in prihaja v zamenjavo SLS v kozmetičnih izdelkih), celulozni gumi, glicerin, ekstrakt listov aloe barbadensis, ekstrakt vanilije, citronska kislina, parfum, fenoksientanol, dehidroocetna kislina, etilheksilglicerin, benzojeva kislina, kumarin

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 10 Točke
-
+
popust-20%
Kupi ta izdelek in pridobi 7-12 Točke
Počisti
-
+

Ni na zalogi

11,90 

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 6 Točke
-
+

    Podatki proizvoda: