Količina:

0


Znesek:

0,00

YOGGIES ŽELE OMAKA PIŠČANEC 85G

YOGGIES ŽELE OMAKA PIŠČANEC 85G
  • YOGGIES ŽELE OMAKA PIŠČANEC 85G
  • Cena:

    1,60 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

YOGGIES - Koščki PIŠČANCA v žele omaki 85g

Popolna hrana za mačke z dodanim taurinom in piščancem.

Mokra hrana za mačke Yoggies s sočnim piščancem in okusno žele omako bo zagotovo poslastica za vse odrasle mačke. Meso prihaja iz kakovostnih nemških in nizozemskih kmetij, želejeva omaka pa je narejena iz juhe tega mesa, kosti in kakovostne zelenjave. Mokra hrana za mačke Yoggies je popolna hrana za mačke, saj vsebujejo potrebna pomembna hranila, vključno z aminokislino taurin.

Kot vsi izdelki za Yoggies je tudi hrana za mačke v celoti izdelana iz najkakovostnejših sestavin in, kar je najpomembneje, brez kakršnih koli kemikalij, konzervansov, dodanih arom, žit in soje.
Vašo odraslo mačko hranite 1-3 krat na dan iz čiste posode, v rednih presledkih, z enako količino hrane in z veliko sveže vode v čisti posodi. 

Priporočilo za hranjenje:
Mačke do 3 kg: 85g /dan,
3 do 5 kg mačke: 170g /dan,
5 kg mačke 255g/dan
Mokra hrana za mačke Yoggies v žele omaki se lahko uporablja kot vsakodnevna osnovna prehrana mačke ali kot dodatek za mačke, ki se hraniho z briketi ali surovo hrano.

»Nasvet za kastrirane mačke: Nekatere kastrirane mačke lahko zaradi alkalnega PH naberejo višjo vsebnost mineralov v telesu in tako dražijo sečila kar povzroča večje tveganje za nastanek sečnih in ledvičnih kamnov. Zato smo poskušali uravnotežiti vsebnost mineralov in zmanjšati količino maščobe. S tem smo želeli preprečiti kastriranim in nekastriranim mačkam tveganje za nastanek težav, povezanih s težavami z ledvicami in sečil. V hrano so dodane tudi dobro prebavljive vlaknine, vitamini in druge vitalne snovi, ki spodbujajo pravilno prebavo in izločanje ter tako zmanjšujejo tveganje za shranjevanje škodljivih snovi v telesu mačk.
Sestava: mesna in kostna juha 63,4%, piščančji fileji 35%, tapioka brez glutena 2,7%, minerali 1,5%, laneno olje 2%
Analiza: surovi beljakovine 9,30%, surova maščoba 2,70%, surov pepel 2,20%, surova vlakna 0,60%, vlaga 82,00%, minerali 1,50%
Dodatki: Vitamin D3 - 200 IE, vitamin E - 20 mg, vitamin B1 - 10 mg, vitamin B2 - 6 mg, vitamin B6 - 2 mg, vitamin B12 - 75 µg, Ca-pantothenat - 9 mg, folna kislina - 0,35 mg , biotin - 300 µg, holin klorid vit.B4 - 1200 mg, baker - 1 mg, cink - 25 mg, mangan - 1,4 mg, jod - 0,75 mg, tavrin 1500 mg