buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

Nina Ottosson – DOG SMART interaktivna igrača

Nina Ottosson – DOG SMART interaktivna igrača

Pripravite se na skrivanje, iskanje in nagardice z Nina Ottosson interaktivnimi igračami. Dog SMART prežene dolgčas saj psa zaposli s tem preprečuje desktuktivno vedenje. Zabava za vse pse, ne glede na starost, velikost ali pasmo. 

IZGLED PRAVEGA LESA: Dog Smart je narejen tako, da izgleda kot, da je iz pravega lesa. Poseben materjal združuje prednosti lesa in plastike. Je bolj vzdržljib kot les in enostaven za čiščenje. 

VADI S PRIBOLJŠKI: Dog SMART je igrača začetne stopnje – vašega psa spodbudi in izzove k razmišljanju tako, da osvoji nove tehnike reševanja problemov, pri tem pa se zabava. 

NAJ BO HRANJENJE ZABAVNO: Dog Smart je odličen tudi kot način nagrajevanja ali hranjenja. 

KAKO IGRATI: Priboljške ali brikete postavi v odprti in jih prekrij s tulci. Več kot je pokritih težja je igra. Naj se zabava začne!

PAMETNA IZBIRA: Pri treningu in zaposlitvi psov, so pasje igre in uganke odličen način, kako vašega psa motivirati in zabavati, medtem ko se uči novih veščin. Ne glede na starost, velikost ali pasmo vašega psa so igre za pse Nina Ottosson enako interaktivne, kot so vznemirljive in zabavne.

IZZIV 1. STOPNJE: Igrače Nine Ottosson so razdeljene v 3 težavnostne stopnje. 1. stonja je primerna za začetnike 3. pa za najbolj izkušene pse.

IGRAJTE SE SKUPAJ: Nina Ottosson igrače igre se osredotočajo na postavljanje izziva vašeme psu. Med igro ga nadzirajte in ne dovolite, da pes žveči igračo. Naučite psa, kako igračo uporablja, se igra in se zabava. Do naslednje uporabe pa varno pospravite.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE: Če želite umiti igračo, preprosto odstranite vse priboljške in ročno umijte s toplo milnico, očistite in osušite.

https://youtu.be/whS61TfL1SE

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 11 Točke
popust-20%
Kupi ta izdelek in pridobi 7-12 Točke
Počisti
-
+

Ni na zalogi

Ni na zalogi

11,90 

    Podatki proizvoda: