Količina:

0


Znesek:

0,00

CELERVIS PET DOPOLNILNA PASTA

CELERVIS PET DOPOLNILNA PASTA
  • Cena:

    10,95 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Dopolnilna krmna mešanica za pse, ki so podvrženi delu ali športu. Izdelek je zasnovan in izdelan posebej za tiste pse, ki imajo potrebo po takojšnjem energetskem dodatku. Posebej zasnovane sestavine namenjene energijski podpori živali, zagotavljajo "takojšnjo energijo, pripravljeno za uporabo", da pomaga psu med aktivnostjo. Formulacija, ki omogoča telesu podaljšano izrabo rezervne energije.

Način uporabe:
1 g ustreza 2 cm paste - na 5 kg žive teže na dan v gobec ali neposredno v obrok 10/15 dni.

Nasveti za uporabo športni in delovni psi:
Priprava: obdobje pred tekmo-naporom. Da bo pes dobro pripravljen na napor, kateremu bo izpostavljen, je priporočljivo, da začnete z dodajanjem, glede na način uporabe, teden dni pred dogodkom. Na ta način bo pes prisvojil koristno energijsko "zalogo", ki jo bo uporabil, kadar bo potrebno.
Tekma-napor: na dan predstave, vedno glede na indikacije, je priporočljiva njegova uporaba tako 6 ur pred naporom, kot 10-15 minut pred le tem. To bo psu omogočilo uporabo, ne le shranjene energije, ampak tudi nadaljnjo kvoto, tik pred njegovo dejansko potrebo.
Okrevajoči, izčrpani psi: Ker je to določeno, časovno omejeno obdobje, v katerem pes potrebuje to dodatno količino energije, ki mu omogoči boljše okrevanje v krajšem času; je priporočljivo jemati neprekinjeno 15 dni, v skladu z navodili za uporabo idealnega odmerka.

Pakiranje:
100 g

Opozorila:
Hranite na hladnem in suhem mestu. Datum izteka roka uporabnosti se nanaša na neodprti in pravilno skladiščen izdelek.