Količina:

0


Znesek:

0,00

EPP OMEGA -3 KAPSULE 180KOS

EPP OMEGA -3 KAPSULE 180KOS
  • EPP OMEGA -3 KAPSULE 180KOS
  • Cena:

    31,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Omega 3 maščobne kisline imajo pomembno vlogo, saj podpirajo vse glavne telesne funkcije pri psu. Telo jih v zadostnih količinah ni sposobno proizvesti samo, zato je bistvenega pomena, da jih pes dovolj zaužije s prehrano.

Pripomore k:
spodbujanju rasti bujne in sijoče dlake,
odpravljanju težav s suho kožo, prhljaju, kožnimi ekcemi in srbečicami ter blaženju alergij,
gibljivosti in fleksibilnosti sklepov ali artritisu,
normalnemu delovanju srca, možganov, in kardiovaskularnega sistema,
ohranjanju dobrega vida in delovanju ledvic,
zdravljenju boleznih prebavil in upočasnjeni prebavi,
regeneraciji po telesni aktivnosti.

Doziranje:
Primešajte k obroku enkrat dnevno.
Manjši psi/mački do 15 kg
1 kapsula
Psi 16-30 kg
2 kapsuli
Psi 31 kg +
3 kapsule
Vsebina izdelka
180 kapsul

Omega-3-maščobne kisline imajo pomembno vlogo, saj podpirajo vse glavne telesne funkcije pri psu. Telo jih v zadostnih količinah ni sposobno proizvesti samo, zato je bistvenega pomena, da jih pes dovolj zaužije s prehrano. Na daljši rok je zelo pomembno, da je v telesu njihovo pravilno ravnovesje, čeprav se pomanjkanja ne opazi takoj. Najbolje prebavljivi viri omega-3-maščobnih kislin so ribja olja hladnovodnih rib (npr. losos, tuna ipd). Omega-3 kapsule European Pet Pharmacy pa so narejene izključno iz sardin in divjih inčunov, saj te vsebujejo manj kontaminantov kot ostale hladnovodne ribe, ker se hranijo neposredno s planktonom, zato je kvaliteta teh olj bistveno višja.

Maščobne kisline odločilno vplivajo na sijaj in bujnost pasje dlake, saj pospešijo mikrocirkulacijo krvi v koži. Ob tem hkrati preprečujejo pojavljanje suhe kože. Ključne so tudi za uravnavanje alergijskih reakcij in dober imunski sistem. Pomagajo lahko tudi pri boleznih srca in ožilja.

Omega-3 European Pet Pharmacy vsebuje eikozapentaenojsko (EPA) in dokozaheksaenojsko (DHA) kislino  (omega -3 maščobni kislini), ki odločilno prispevata tudi k normalnemu delovanju srca in možganov, k zdravemu ravnovesju krvnih celic in normalnemu vidu. Prav tako omega-3 spodbuja zdrave in funkcionalne sklepe. Omega-3 maščobne kisline so namreč bistvene za regeneracijo in delovanje telesnih celic.

Za najbolj optimalne rezultate priporočamo, da omega-3 pri dodajanju k prehrani, združite z izdelki Multiflex, Juniorflex ali Joint Improvement iz ponudbe European Pet Pharmacy.
Sestavine:
ribje olje (sardine in inčuni), želatina, vlažilec (glicerol) za kapsule

Količina na kapsulo:

ribje olje – 1000 mg
maščobne kisline –  550 mg (EPA 330 mg, DHA 220 mg)
druge maščobne kisline – 450 mg (nasičene 300 mg, mono-nenasičene 150 mg)
Energetska vrednost na kapsulo: 38kJ / 9kcal