buba-trgovina-icon-logo

10% popust za naše stranke s promocijsko kodo BUBA10 / Velja le za enkraten nakup.

GB PRIBOLJŠKI ALIGATOR MEDIUM

Whimzees Natural Chews so narejene iz visokokakovostnih rastlinskih sestavin v različnih zabavnih oblikah in teksturah za čiščenje zobnih oblog in kamna z zob vašega psa.

Priboljški Whimzees Alligator so popolnoma naravni vegetarijanski priboljški brez pšenice in glutena, zaradi česar so odlična izbira za pse, ki so občutljivi na hrano in tiste, ki so nagnjeni k pridobivanju telesne teže in pankreatitisu. Te zelo prebavljive žvečilke ne vsebujejo umetnih barvil in pomagajo ohranjati svež zadah vašega mladička, saj pomagajo zmanjšati nastajanje zobnega kamna in oblog med žvečenjem. Z grčastimi oblikami, ki zagotavljajo, da se zobje zlahka oprimejo, žvečijo in zdrobijo zobni kamen, bodo ti naravni priboljški vašemu mladičku umili zobe na najbolj okusen možen način!

  • Užitna, vegetarijanska zobna žvečilka brez žit, ki je zdrava izbira za mnoge pse, ki so občutljivi na hrano.
  • Grčaste oblike in grebeni zagotavljajo pravilen pretok krvi skozi dlesni in pomagajo preprečevati slab zadah in nabiranje zobnega kamna.
  • Votle oblike in prostori omogočajo lažje prijemanje in žvečenje, z utori, ki pomagajo zobem priti med manjše prostore za boljše čiščenje.
  • Nizka vsebnost maščob in bogata z vitamini in antioksidanti ter vlakninami za spodbujanje rednosti in pomoč pri dobrem prebavnem zdravju.
  • Proizvedeno na trajnosten način brez umetnih sestavin, barvil, arom ali konzervansov ali GSO, glutena ali mesa.

Količina: 24 kosov

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

popust-20%

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 3 Točke
-
+

Original price was: 5,90 €.Current price is: 4,72 €.

Ni na zalogi

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 36 Točke
-
+

Na zalogi

Kupi ta izdelek in pridobi 10 Točke
-
+

    Podatki proizvoda: