Količina:

0


Znesek:

0,00

JUNIOR PLUS IC GOLOBI 20KG

JUNIOR PLUS IC GOLOBI 20KG
 • Cena:

  29,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Popolna hrana za mlade golobe, obogatena s posebnim konceptom za boljši imunski sistem + peleti za mlade golobe. Omogočite idealen razvoj mladim golobom s to uravoteženo hrano namenjeno prav njim. Junior Plus I.C. + zagotavlja popolno beljakovinsko-energetsko ravnovesje.

Kvalitetna sestava zagotavlja tudi: 

 • Zaščita celic: Visokokakovostni viri flavonoidov so grozdje, bezeg, brusnice in rdeči fižol adzuki. Ti antioksidanti ščitijo celice in zmanjšujejo oksidativni stres med napori.

 • VAM: je kompleks stabiliziranih Vitaminov, Aminokislin in Mineralov, ki dopolnjuje mešanico zrn in semen v uravnoteženo prehrano.

 • Veggie-Plus: Ekstrudirani peleti vseh Plus I.C. + golobjih mešanic vsebujejo zelenjavo. Skozi edinstven postopek se zelenjava vbrizga v pelete med proizvodnim procesom. To zagotavlja bolj ješčo hrano ter pomaga pri ohranjanju dobrega počutja.

 • Za rast: Tu imamo edinstveno kombinacijo esencialnih aminokislin (amiokisline, ki jih telo ni zmožno proizvesti samo in jih je zato nujno potrebno zaužiti s hrano), kalcija in L-karnitina, saj se med gnezdenjem močno poveča potreba po omenjenih sestavinah.

 • Za zdravje: Pro-Health + je edinstvena kombinacija bioloških (naravnih) antioksidantov, med drugim z betakarotenom (dobavljenim preko svežega korenja), luteinom, dodatnim vitaminom E, organskim selenom, polifenolnimi bioflavonoidi, kot so proantokianozidi (dobavljeni iz adzuki-fižola) in vitaminom C.

 • Za mišice: Pomembno je, da imajo naši golobi pravilno delujoč mišični sistem. Golobi včasih več ur letijo, kar lahko v nekaterih primerih povzroči krče in poškodbe mišic. V peletih Plus I.C. + je med drugim prisoten organski selen, ki podpira dobro počutje goloba in zmanjšuje oksidativni stres.

 • Za boljšo prebavo: Golobi, zlasti mladi golobi, imajo pogosto težave s prebavo. Zato so strokovnjaki pri Versele-Lagi vključili Florastimul in M.O.S. (manan-oligosaharidi) v nove Plus I.C. + pelete. Ti prebiotiki so prehranska snov, ki jo lahko uporabljajo le dobre bakterije in preprečujejo oprijem patogenih bakterij na črevesno steno in njihovo nadaljnjo rast.

 • Za več energije: Dodatek lecitina in L-karnitina zagotavlja optimalno absorpcijo maščob in zgorevanje, kar da golobom več energije in poskrbi, da se počasneje utrudijo. Lecitin je naravni emulgator, ki zagotavlja, da se maščobe, ki jih vnaša prehrana, bolje raztopijo v črevesju in da se te maščobe lahko popolnoma absorbirajo.
Koruza 3%
Rdeča koruza 4%
Francoska sušena koruza 5% \ t
Mala francoska sušena koruza 8%
Popečena sojina zrna 2%
Maple grah 3%
Dun Grah 2%
Majhen zeleni grah 7%
Tares 2%
Pšenični beli golob 7%
Bela pšenica 8%
Rdeči dari 6%
Seme žafranike 10%
Beli ječmen 11%
Neoluščen riž 12%
Olupljeni ovs 2%
Rjava lanena semena 2%
Junior peleti I.C. +
Surove maščobe 6,5%
Surove vlaknine 6,5% \ t
Surovi pepel 3%
Ogljikovi hidrati 58,5%
Kalcij 0,13%
Fosfor 0,32%
Natrijev 0,03%
LIzin 0,55%
Metionin 0,28%
Cistin 0,22%
Threonine 0,43%
Triptofan 0,14%

Vse mešanice Plus I.C. + poleg tega vsebujejo naslednje vitamine in elemente v sledeh:
Vitamini: A, D3, E, K3, B1, B2, B3, B12, C, PP, folna kislina, biotin, holin klorid.
Minerali in elementi v sledeh: kalcij, fosfor, magnezij, natrij, železo, mangan, cink, baker, kobalt, selen.