Količina:

0


Znesek:

0,00

PSITTACUS LORY NECTAR 1KG - dopolnilna hrana za odrasle lorije

PSITTACUS LORY NECTAR 1KG - dopolnilna hrana za odrasle lorije
  • Cena:

    24,40 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

PSITTACUS LORY NECTAR 1KG

Uporaba
To je dopolnilni proizvod, namenjen odraslim papagam poddružine Loriinae (lories in lorikeets). Vsebuje visoko prebavljive sestavine z visokim deležem suhega sadja in sladkorjev, še posebej primerne za prehrano Loriinae za doseganje najvišje kakovosti in okusnosti. Priporočamo, da hkrati uporabljate Lory Nectar in Lory Gel. Oba izdelka lahko v vsakem trenutku ustrezno pokrivata posebne prehranske potrebe različnih vrst lorijev, ter tako regulirata zaužitje vsakega izdelka.

Navodila za uporabo
Priporočljivo je, da Lory Nectar uporabljate hkrati z Lory Gel v različnih hranilnicah. Oba izdelka dajemo v suhi obliki, vendar ju je mogoče pripraviti v mešanici z vodo do kremaste teksture. V toplih okoljih je treba izdelek obnoviti več kot enkrat na dan, če ga razredčimo z vodo. Pomembno je, da se hranilniki vsak dan očistijo. Priporočamo, da prehrano vsak dan dopolnite s svežim sadjem. Papagajom, katerih osnovna prehrana je Lory Nectar in Lory Gel, ni treba dajati vitaminskih ali mineralnih dodatkov. Po odprtju hranite na hladnem in suhem mestu (medtem ko hlajenje ni priporočljivo, zamrzovanje je možno, če je hermetično zaprto).

Dnevni vnos
Poraba ptic se giblje med 7-10 g suhega gela in nektarja na 100 g telesne teže.
Sestava
Fruktoza, suho jabolko, žitna zrna, proizvodi in stranski proizvodi iz oljnih semen in sadja, suhi pivski kvas, suha papaja, minerali, rastlinska olja, semena stročnic, proizvodi in stranski proizvodi žitnih zrn, inulin (0,05%)
Analitske sestavine
Vlaga 5,0%, Surove beljakovine 7,0%, Surova olja in maščobe 3,0%, Surova vlakna 3,9%, Surova pepel 2,2%
Dodatki
Mešanica aromatičnih sestavin, izvleček rožmarina, ekstrakt afriškega ognjiča (vsebuje ekstrakt juke 0,015%) / izvlečki naravnega izvora, bogati s sepiolitom / tokoferolom, palmitoil-6-askorbinska kislina / spojine elementov v sledovih (kelat železa, bakrov kelat, manganov kelat, cinkov kelat, brezvodni kalcijev jodat in hidroksi-analog selenometionina) / Vitamini, vitamini in kemično natančno opredeljene snovi s podobnimi učinki (A, D3, E, C, K, B1, B2, B6, B12, Pantotenska kislina, Niacin, folna kislina, biotin, holin klorid, B-karoten, brezvodni betain