Količina:

0


Znesek:

0,00

PRINCE Dog PREMIUM konzerva - PURAN in POSTRV z brokolijem 400g

PRINCE Dog PREMIUM konzerva - PURAN in POSTRV z brokolijem 400g
5 + 1 gratis
  • Cena:

    3,50 €

Ob nakupu 5 kosov prejmete 1 kos gratis.
V kolikor želite koristiti ugodnost te akcije, v košarico dodajte 5 kos tega izdelka, toliko jih boste tudi plačali, 1 kos pa boste prejeli brezplačno*.
* Postopek ni avtomatiziran, tako da v košarici gratis količine ne bo razvidne, bo pa gratis količina naročilu dodana med obdelavo naročila.

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

NARAVNA HRANA ZA PSE S SVEŽIM PURANOM IN POSTRVJO TER Z BROKOLIJEM, KORIANDROM IN ANANASOM

Prince Premium konzerve so narejene po formuli, ki ustreza vsem zdravim psom, kot tudi psom z alergijskimi stanji. Za izdelavo je uporabljeno sveže meso purana, ki je lahko prebavljivo in primerno tudi za občutljive pse. Postrv je prav tako lahko prebavljiva, v kombinaciji z ananasom, naredi obrok vašega psa nevsakdanji in poln antioksidantov, za boljšo obnovo celic. Koriander in brokoli pa poskrbita za razstrupitev telesa ter vnos pomembnih vitaminov in mineralov v organski sistem, kar vpliva na izboljšanje imunskega sistema in splošno dobro počutje vašega psa. Primerno za vse starosti psov.

Prince uporablja le naravne in čiste sestavine, je brez gensko spremenjenih organizmov ter uporablja sveže meso, ki je namenjeno za človeško prehrano in ni testirano na živalih . Prav tako v konzervah ni nizkokvalitetnih sestavin in umetnih dodatkov.

Sestava: 53% puran (srce, meso, jetra, vrat) 25,6% juha, 10% postrv, 5% brokoli, 3% ananas, 2% brusnica, 1% minerali, 0,1% Aloe Vera , 0,1% olja grozdnih pešk, 0,1% koriandra, 0,1% ekstrakta zelenouste školjke
Analiza na kg:
Beljakovine 10,5%, maščobe 6,6%, surovi pepel 2,2%, surove vlaknine 0,3%, vlaga 75,0%
Vitamini:
Vitamin A 3000iu, Vitamin D3 200iu, Vitamin E 30mg, Biotin 300mcg, Cink kot cinkov sulfat, monohidrat 15mg, Mangan kot mangan II sulfat, monohidrat 3mg, Jod kot kalcijev jodat 0,75mg, Selen kot natrijev selenit 0,03mg