Količina:

0


Znesek:

0,00

PRINCE Dog PREMIUM konzerva - DIVJAČINA in SEVERNI JELEN, 400g

PRINCE Dog PREMIUM konzerva - DIVJAČINA in SEVERNI JELEN, 400g
5 + 1 gratis
  • Cena:

    3,50 €

Ob nakupu 5 kosov prejmete 1 kos gratis.
V kolikor želite koristiti ugodnost te akcije, v košarico dodajte 5 kos tega izdelka, toliko jih boste tudi plačali, 1 kos pa boste prejeli brezplačno*.
* Postopek ni avtomatiziran, tako da v košarici gratis količine ne bo razvidne, bo pa gratis količina naročilu dodana med obdelavo naročila.

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

NARAVNA HRANA ZA PSE S SVEŽO DIVJAČINO in SEVERNIM JELENOM z jabolkom, ginkom, bučko in korenčkom, 400g

Prince Premium konzerve so narejene po formuli, ki ustreza vsem zdravim psom, kot tudi psom z alergijskimi stanji. Sveže in nemastno meso divjadi, znano po visoki vsebnosti beljakovin in železa, ter meso severnega jelena, ki velja za redko delikateso, ki učinkovito blaži alergijske izbruhe, daje konzervi edinstven okus, ki premami še tako izbirčne okuse psov. Z dodajanjem zelenjave kot je korenje, naredimo obrok bolj polnovreden in zagotovimo naraven vnos vitaminov, manioka pa poskrbi, da v telo psa s prehrano vnesemo hranljive snovi in minerale, pomembne za zdravo življenje. Primerno za vse starosti psov.

Prince uporablja le naravne in čiste sestavine, je brez gensko spremenjenih organizmov ter uporablja sveže meso, ki je namenjeno za človeško prehrano in ni testirano na živalih . Prav tako v konzervah ni nizkokvalitetnih sestavin in umetnih dodatkov.

Sestava:
50% divjačina (srce, meso, vampi, pljuča), 28,8% juhe, 10% severni jelen, 3% jabolk, 3% gingko, 2% bučk, 2% korenja , 1% mineralov, 0,1% olja žafranike, 0,1% lososovega olja
Analiza na kg:
Beljakovine 10,6%, maščobe 6,3%, surovi pepel 2,0%, surove vlaknine 0,3%, vlaga 75,0%
Vitamini:
Vitamin A 3.000iu, Vitamin D3 200iu, Vitamin E 30mg, Biotin 300mcg, Cink kot cinkov sulfat, monohidrat 15mg, Mangan kot mangan II sulfat, monohidrat 3mg, Jod kot kalcijev jodat 0.75mg, Selen kot natrijev selenit 0,03mg