Količina:

0


Znesek:

0,00

PRINCE Dog PREMIUM konzerva - DIVJAČINA in ZEBRA, z manioko 400g

PRINCE Dog PREMIUM konzerva - DIVJAČINA in ZEBRA, z manioko 400g
5 + 1 gratis
  • Cena:

    3,50 €

Ob nakupu 5 kosov prejmete 1 kos gratis.
V kolikor želite koristiti ugodnost te akcije, v košarico dodajte 5 kos tega izdelka, toliko jih boste tudi plačali, 1 kos pa boste prejeli brezplačno*.
* Postopek ni avtomatiziran, tako da v košarici gratis količine ne bo razvidne, bo pa gratis količina naročilu dodana med obdelavo naročila.

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

PRINCE Dog PREMIUM konzerva - DIVJAČINA in ZEBRA, z manioko, korenjem in grahom 400g

Prince Premium konzerve so narejene po formuli, ki ustreza vsem zdravim psom, kot tudi psom z alergijskimi stanji. Uporabljeno je sveže meso divjadi in zebre, ki je lahko prebavljivo in bogato z beljakovinami, hkrati pa ni mastno. Meso zebre je še posebej primerno za pse s težavami s prekomerno težo ali alergijami. Primerno za vse starosti psov.

Prince uporablja le naravne in čiste sestavine, je brez gensko spremenjenih organizmov ter uporablja sveže meso, ki je namenjeno za človeško prehrano in ni testirano na živalih . Prav tako v konzervah ni nizkokvalitetnih sestavin in umetnih dodatkov. 

Sestava:
50% divjačina (srce, meso, vampi, pljuča), 28,9% juhe, 10% zebra, 4% manioke, 3% korenja, 3% graha, 1% mineralov, 0,1% oljčno olje
Analiza na kg:
Beljakovine 10,6%, maščobe 6,3%, surovi pepel 2,0%, surove vlaknine 0,3%, vlaga 75,0%
Vitamini:
Vitamin A 3.000iu, Vitamin D3 200iu, Vitamin E 30mg, Biotin 300mcg, Cink kot cinkov sulfat, monohidrat 15mg, Mangan kot mangan II sulfat, monohidrat 3mg, Jod kot kalcijev jodat 0.75mg, Selen kot natrijev selenit 0,03mg