Količina:

0


Znesek:

0,00

Hope Farms BALANCE za morske prašičke 1,5kg

Hope Farms BALANCE za morske prašičke 1,5kg
  • Cena:

    8,90 €

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Hope Farms Guinea Pig Balance – hrana za morske prašičke

Hope Farms za morske prašičke je zdrava, popolna prehrana z dragocenimi surovinami in okusnimi sestavinami, kot so žita, semena in lucerna. Ta hrana vsebuje vse potrebne vitamine in minerale za vzdrževanje morskih prašičev v dobrem stanju. Obogaten s 3.500 mg vitamina C za optimalno počutje in zdravstveno stanje in optimalno vsebnostjo vlaknin za dobro prebavo.
  • Okusna in izjemno ješča hrana
  • Vsebuje veliko količino stabilnega vitamina C, ki je ključnega pomena za zdrave morske prašičke
  • Vsebuje veliko vlaknin za dobro prebavo in zdravo črevesno floro
Vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki bi jih morski prašički našli v naravi in, ??ki jih imajo radi. Hope Farms Guinea Pig Balance je zdrav, uravnotežen jedilnik vrhunske hrane z dragocenimi naravnimi in okusnimi sestavinami, kot so lucerna, žita in semena. Hrana je obogatena z dodatnim vitaminom C, ker morski prašički ne zmorejo sami proizvajati vitamina C ali ga skladiščiti v telesu.

V Cavia Balance ni dodnih nobenih sintetičnih barvil, dišav in / ali arom. Vsebuje vse vitamine in minerale, potrebne za ohranjanje morskega prašiča v dobrem stanju. Z dodatkom Yucce se neprijeten vonj po urinu in blatu močno zmanjša. Poleg tega je Cavia Balance obogatena z Ginsengom zaradi dokazanega pozitivnega učinka na vitalnost in dobro počutje.

 Hrana je v obliki pelet, da morski prašiček zagotovo dobi vsa potrebna hranila.

Pakiranje: 1,5kg
Sestava: lucerna, pšenica, sončnična moka, pesina pulpa, pšenični drobljenec, pšenični gluten, laneno seme, repična moka, laneno olje, natrijev klorid
Analitične sestavine: surove beljakovine 16%, surove maščobe 5,0%, surove vlaknine 18,0%, pepel 7,5%, kalcij 0,80%, fosfor 0,45%, natrij 0,20%, alfa-linolenska kislina (omega 3 maščobna kislina) 1,50%.
Prehranski dodatki: vitamin A 15000 ie, vitamin D3 2000 ie, viatmin E 50 ie, vitamin C 1500 mg, baker 13 mg, železo 66 mg, mangan 26 mg, cink 66 mg, kobalt 0,3 mg, selen 0,4 mg jod 0,5 mg