Količina:

0


Znesek:

0,00

ROYAL CANIN STARTER Mother& Baby Dog - MINI 3kg

ROYAL CANIN STARTER Mother& Baby Dog - MINI 3kg
  • ROYAL CANIN STARTER Mother& Baby Dog - MINI 3kg
  • Cena:

    20,49 €

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Ključne prednosti:
  • ZAČETNA HRANA: Naravni obrambni mehanizem – zdrava prebavila
  • Prehranska pomoč ob koncu brejosti in med dojenjem
  • Preprosta rehidracija
Iz prehranskega vidika je zelo pomembno, da vaša psica in njeni mladiči zelo majhne pasme uživajo hrano, ki je posebej prilagojena njihovim edinstvenim prehranskim potrebam.

Prav zato hrana ROYAL CANIN® Mini Starter Mother & Babydog vsebuje vse, kar psi, težki do 10 kg, in odstavljeni mladiči, stari do 2 meseca, potrebujejo.

Hrana ROYAL CANIN® Mini Starter Mother & Babydog je razvita z izdelkom ROYAL CANIN® Start Complex, ekskluzivno kombinacijo prehranskih elementov, ki so prisotni v materinem mleku in so okrepljeni s posebnimi hranili, ki prispevajo k ohranjanju zdravja prebavil in naravni obrambi telesa pasjih mladičev.

Prehranski profil hrane ROYAL CANIN® Mini Starter Mother & Babydog je prilagojen visokim potrebam po energiji vašega psa v ključnem obdobju – ob koncu brejosti in skozi celotno obdobje dojenja.

Briketi se enostavno rehidrirajo v hrano, podobno ovseni kaši, predvsem z namakanjem. Ta konzistenca ni samo zelo okusna za mamo, temveč tudi olajša prehod pasjega mladiča z materinega mleka na tršo hrano in s tem njegovo učinkovito odstavitev.
Dehidrirane perutninske beljakovine, riž, živalske maščobe, rastlinski beljakovinski izolat *, koruza, pesna kaša, hidrolizirani živalski beljakovine, minerali, ribje olje, sojino olje, frukto-oligo-saharidi, hidrolizirani kvas (vir mano-oligo-saharidov), maščobe, kisla sol, ekstrakti kvasovk (vir betaglukanov), ekstrakt ognjiča (vir luteina).
* L.I.P .: protein izbran zaradi svoje zelo visoke prebavljivosti.
Beljakovine: 30%.
Surove maščobe: 22%.
Surovi pepel: 8%
Surova vlakna: 1,3%
Vitamin A: 19000 ie,
vitamin D3: 1200 ie,
E1 (železo): 40 mg,
E2 (jod): 4 mg,
E4 (baker): 12 mg,
E5 (mangan): 52 mg,
E6 (cink): 133 mg,
E8 (selen): 0,07 mg

Tehnološki dodatki:
Kinoptilolit sedimentnega izvora: 10 g
Konzervansi
Antioksidanti.