Količina:

0


Znesek:

0,00

HILLS FELINE METABOLIC 1.5KG

HILLS FELINE METABOLIC 1.5KG
  • Cena:

    24,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Že nekaj dodatne teže lahko vpliva na kakovost življenja hišnega ljubljenčka in odnos z družino, saj lahko dodatna teža skrajša čas igranja, vpliva na mobilnost in vpliva na vseživljenjsko splošno zdravje vašega psa. Ohranjanje idealne teže lahko vpliva na pričakovano življenjsko dobo z zmanjšanjem tveganja za stanja, povezana s telesno težo.

Hill's nutricionisti in veterinarji so razvili Prescription Diet Metabolic klinično prehrano, ki je posebej oblikovana za pomoč psom pri izgubi teže in ohranjanju izgubljene teže. Ta hrana seveda deluje z edinstveno porabo energije vašega psa za enostavno in učinkovito hujšanje. Ta hrana spodbuja naravno sposobnost psov za izgorevanje maščob in zagotavlja energijo za aktivno igro. Njegova edinstvena mešanica vlaken pomaga, da se psi počutijo siti in zadovoljni. Pravzaprav je 96 % psov izgubilo težo doma v 2 mesecih, ko so jih hranili s hrano Metabolic .* Ta suha hrana s piščancem ima neustavljiv okus, ki bo všeč vašemu psu.

Kako deluje:
  • Naravno deluje z edinstveno porabo energije vašega psa za enostavno in učinkovito hujšanje
  • Podpira naravno sposobnost psa za izgorevanje maščob
  • Edinstvena mešanica vlaknin pomaga, da se psi počutijo siti in zadovoljni

Kako pomaga:
  • Pomaga ohranjati izgubljeno težo in zagotavlja energijo za aktivno igro
  • Enostavno hujšanje: psi shujšajo, ne da bi pretirano zmanjšali velikost porcij
  • S+OXSHIELD: Formulirano za spodbujanje okolja urina, ki zmanjšuje tveganje za nastanek struvitnih in kristalov kalcijevega oksalata

Hill's Prescription Diet Metabolična suha dietetična hrana za hišne ljubljenčke zagotavlja vso prehrano, ki jo psi potrebujejo za izgubo in vzdrževanje telesne teže. Naravno deluje z edinstveno porabo energije vašega psa za enostavno in učinkovito hujšanje in se lahko uporablja dolgoročno. Za dodatne informacije o tem, kako lahko naša dietna hrana na recept pomaga vašemu psu, da še naprej uživa srečno in aktivno življenje, se posvetujte s svojim veterinarjem. Suhe formule in formule v pločevinkah je mogoče mešati ali hraniti hkrati.
Žita, derivati ??rastlinskega izvora, meso in živalski proizvodi (piščanec 8%), izvlečki rastlinskih beljakovin, zelenjava, olja in maščobe, semena, minerali.
Beljakovine 25,4%, Vsebnost maščob 11,1%, Surove vlaknine 13,0%, Surovi pepel 5,3%, Kalcij 0,80%, Fosfor 0,62%, Natrij 0,33%, Kalij 0,77%, Magnezij 0,1%; na kg: Vitamin A 9.943 IU, Vitamin D3 690 IU, Vitamin E 1.050 mg, Vitamin C 122 mg, Beta-karoten 2.0 mg.
Prehranski dodatki: 3b103 (železo) 77,7 mg, 3b202 (jod) 1,9 mg, 3b405 (baker) 7,7 mg, 3b502 (mangan) 118 mg, 3b603 (železo) 118 mg, 3b603 (naravni antioksidant selen, 13 m0b) 0,3m0. . Presnovna energija: 3.115 kcal/kg.