Količina:

0


Znesek:

0,00

LOSOSOVO OLJE Hobbit 250 ml

LOSOSOVO OLJE Hobbit 250 ml
  • Cena:

    10,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

LOSOSOVO OLJE za pse in mačke

Hobbit Scottish Salmon Oil je lososovo olje namenjeno izključno psom in mačkam, ki potrebujejo dodaten vnos Omega 3 maščobnih kislin, v svoj organizem.

Je odličen prehranski dodatek za vse pse in mačke, še posebej za tiste, ki imajo težave z alergijami, vneto in občutljivo kožo, bolečimi sklepi ali padcem imunskega sistema ter šibkostjo.

Omega 3 maščobne kisline so naraven odgovor na težave vašega psa ali mačke in so izredno koristne, saj zmanjšujejo vnetne procese v organizmu, pomagajo pri izboljšanju stanja sklepov, krepijo imunski sistem in izboljšujejo kakovost kože in dlake.

Z dodajanjem lososovega olja prehrani vašega kosmatinca, bo njegova koža postala gladka in brez prhljaja, dlaka pa bo dobila lep sijoč videz.

Hobbit Scottish Salmon Oil je priporočljivo tudi pri brejih in doječih psicah/mačkah, saj pomaga pri razvoju ploda oz. mladičkov in ima nizko vsebnost težkih kovin, kot tudi pri psih/mačkah, ki imajo povečan telesni napor oz. so fizično bolj aktivni. Lososovo olje bo pomagalo k hitrejši regeneraciji telesa in pridobitvi izgubljene energije.

100% naraven in znan tudi za izboljšanje kakovosti zdravja pri ljudeh, je to kar naredi lososovo olje nepogrešljiv prehranski dodatek za pse in mačke vseh starosti.

  • 100% naravno lososovo olje
  • Omega 3 maščobne kisline 24-28%
  • n6 1%
  • EPA 16-18%
  • DHA 12-14%
NULL
NULL