Količina:

0


Znesek:

0,00

JAGNJETINA & BUČA, Adult Medium&Maxi

JAGNJETINA & BUČA, Adult Medium&Maxi
  • Cena:

    od 16,90 €

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Alleva Natural JAGNJETINA & BUČA za ODRASLE PSE SREDNJIH IN VELIKIH PASEM

Naravna hrana Alleva Natural z jagnjetijo in bučo vsebuje nizek delež žitaric. Primerna je za odrasle pse srednje velikih in velikih pasem.

  • Buča, inulin, FOS in MOS so vir vlaknin, ki podpirajo črevesni mikrobiot
  • Monoproteinska hrana - vsebuje en vir živalskih beljakovin
  • Vsebuje visok delež omega 3, za zdravo kožo
  • Dodana sta glukozamin in hondroitin za zdrave sklepe
  • Hrana je nežno kuhana na pari, s čimer ohranja kakovost uporabljenih sestavin.
Naravni antioksidanti zagotavljajo svežino. Formula temelji na visoki vsebnosti živalskih beljakovin in maščob iz visokokakovostnih sestavin. 

Sestavine so izbrane na podlagi temeljite analite, uporabljene so sveže sestavine, ki zagotavljajo dober okus in esencialne maščobne kisline, posušene sestavine pa prispevajo k višji vsebnosti beljakovin. Vsebuje modificirano vsebnost saharidov - rjavi riž je izbran zaradi nizkega glikemičnega indeka, saj prispeva k počasnejšem sproščanju glukoze v črevesju v primerjavi s tradicionalnimi viri saharidov. 

Hrana je obogatena z bučo, ki je odlična za prebavo. Ima visok delež tavrina in L-karnitina za vitalnost tkiv ter hondoririnom in glukozaminom, ki skbira za zdrave sklepe.


Monoproteinska hrana s svežim mesom, integralnim rjavim rižem in bučo: popolna uravotežena hrana za tiste, ki izberejo kakovost po ugodni ceni. Vsebuje tudi glukozamin in hondroitin za podporo sklepom, omega-3 za kožo in dlako, FOS in MOS pa služita kot vir vlaknin za podporo črevesne mikrobiote.

Pakiranje: 2 kg in 12 kg
Sestava: Dehidrirana jagnjetina (30%), sveža jagnjetina (20%), rjavi riž, piščančja maščoba, grahov škrob, posušena buča (5%), posušena pesina pulpa, ribje olje, piščančja jetra, koren radiča (vir inulina in F.O.S.), posušen neaktivirani pivski kvas (vir M.O.S.), bikalcijev fosfat, kalijev karbonat, glukozamin, hondroitin sulfat, sok Yucce.
Analiza: Surovi beljakovine 26,00%; Surova maščoba 16,00%; Surova vlaknina 2,00%; Surovi pepel 7,00%; Kalcij 1,20%; Fosfor 0,80%; Omega-6 2,00%; Omega-3 0,50%; Glukozamin 1.000 mg / kg; Hondroitin sulfat 800mg / kg.
Presnovna energija (CEN): 3.860 kcal / kg; 16,2 MJ / kg