Količina:

0


Znesek:

0,00

PSITTACUS - HIGH ENERGY - Visoko energetska hrana za ročno hranjenje

PSITTACUS - HIGH ENERGY - Visoko energetska hrana za ročno hranjenje
  • Cena:

    od 17,65 €

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

Psittacus Hand Rearing Formula high energy 

Visoka energija - za afriške sive žakoje, are, Senegalske papige...

Uporaba
Ta izdelek je namenjen ročno gojenim vrstam papagajev, ki zahtevajo visoko vsebnost maščob, kot so afriški sivi žakoji, are, Senegalske papige in druge velike papige. Od trenutka, ko se začnejo pojavljati perje. Vsebuje najbolj primerno rastlinsko maščobo za te vrste: palmovo olje. Vsebuje tudi papajo, ki spodbuja normalno delovanje prebavnega trakta.

Navodila za uporabo
Je nadaljevalna formula za ročno hranjenje. Na primer, pri sivih žakojih se uporablja od 3. tedna življenja, ko se začnejo pojavljati perja. Priporočljivo je, da za mlajše ptice uporabite formulo za prvo starost, kot je Psittacus Neonatal Forumula. Namenjen je 100-odstotni prehrani papige. Med fazo odstavitve jo je treba postopoma nadomestiti s trdno hrano. Zmešajte z mlačno vodo do koncentracije 20-25% (podobna tekstura ’’zmešanega’’ jogurta). Po odprtju hranite na hladnem in suhem mestu (medtem ko se hlajenje ne priporoča, je zamrzovanje možno, če je nepredušno zaprto).

Dnevni vnos
Povprečna poraba formule na obrok je približno 7-10 ml na 100 g telesne teže. Priporočljivo je, da se vsakemu mladiču zagotovi ustrezna količina in število obrokov glede na stopnjo razvoja. Pred vsakim hranjenjem je potrebno preveriti da je golša prazna.

Sestava:
Žitna zrna, proizvodi in stranski proizvodi iz oljnih semen in sadja, rastlinska olja (vsebujejo 8% surovega palmovega olja), semena stročnic, proizvodi in stranski proizvodi žitnih zrn, minerali, fruktoza, suhi pivski kvas, posušena papaja, inulin ( 0,05%)
Analitične sestavine:
Vlaga 7,0%, surove beljakovine 18,0%, surova olja in maščobe 20,0%, surova vlakna 3,5%, surovi pepel 5,9%
Dodatki:
Mešanica aromatičnih sestavin, izvleček rožmarina, ekstrakt afriškega ognjiča (vsebuje ekstrakt juke 0,015%) / izvlečki naravnega izvora, bogati s sepiolitom / tokoferolom, palmitoil-6-askorbinska kislina / spojine elementov v sledovih (kelat železa, bakrov kelat, manganov kelat, cinkov kelat, brezvodni kalcijev jodat in hidroksi-analog selenometionina) / Vitamini, vitamini in kemično natančno opredeljene snovi s podobnimi učinki (A, D3, E, C, K, B1, B2, B6, B12, Pantotenska kislina, Niacin, folna kislina, biotin, holin klorid, brezvodni betain)