Količina:

0


Znesek:

0,00

PSITTACUS - HIGH PROTEIN - Visoko proteinska hrana za ročno hranjenje

PSITTACUS - HIGH PROTEIN - Visoko proteinska hrana za ročno hranjenje
  • PSITTACUS - HIGH PROTEIN - Visoko proteinska hrana za ročno hranjenje
  • Cena:

    od 14,68 €

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

PSITTACUS HAND FEEDING HIGH PROTEIN

Psittacus Formula za ročno hranjenje z visoko vsebnostjo beljakovin - za amazonke, kakaduje, zelenolične konure, aleksandre.

Uporaba: Ta izdelek je namenjen ročno hranjenim vrstam papagajev, ki potrebujejo prehrano z nizko vsebnostjo maščobe, kot so papige Amazonke, beli kakaduji, aleksandri (Amazona, Cacatua, Psittacula itd.) Hrana je primerna od trenutka dalje, ko se začnejo pojavljati prva peresa . Vsebuje oleinsko olje, stabilno in primerno za njihove potrebe. Vsebuje tudi papajo, ki spodbuja prebavni trakt.

Navodila za uporabo: To je formula za ročno hranjenje. Pri amazonkah se lahko uporablja od 3. tedna življenja, ko se začnejo pojavljati peresa. Pri mlajših pticah je priporočljivo uporabiti formulo za prvo starostno skupino. Zasnovana je tako, da predstavlja 100% prehrane papige. Med fazo odstavitve jo je treba postopoma nadomestiti s trdno hrano. Zmešajte z mlačno vodo do koncentracije 20-25% (podobna tekstura pretresenega jogurta). Po odprtju hranite na hladnem in suhem mestu (medtem ko hlajenje ni priporočljivo, zamrzovanje je možno, če je hermetično zaprto).

Dnevni vnos: Povprečna poraba formule na obrok je približno 7-10 ml na 100 g telesne teže. Priporočljivo je, da se vsakemu piščancu zagotovi ustrezna količina in število krme glede na stopnjo razvoja. Upoštevati je treba, da je treba pred vsakim hranjenjem obrezati papige.

Sestava:Žita, proizvodi in stranski proizvodi iz oljnih semen in sadja, rastlinska olja, semena stročnic, proizvodi in stranski proizvodi žitnih zrn, minerali, fruktoza, suhi pivski kvas, suha papaja, inulin (0,05%). 

Analitske sestavine: Vlaga 7,0%, surove beljakovine 20,5%, surova olja in maščobe 10,0%, surova vlakna 3,8%, surovi pepel 6,1% 

Dodatki:Mešanica aromatičnih sestavin, izvleček rožmarina, ekstrakt afriškega ognjiča (vsebuje ekstrakt juke 0,015%) / izvlečki naravnega izvora, bogati s sepiolitom / tokoferolom, palmitoil-6-askorbinska kislina / spojine elementov v sledovih (kelat železa, bakrov kelat, manganov kelat, cinkov kelat, brezvodni kalcijev jodat in hidroksi-analog selenometionina) / Vitamini, vitamini in kemično natančno opredeljene snovi s podobnimi učinki (A, D3, E, C, K, B1, B2, B6, B12, Pantotenska kislina, Niacin, folna kislina, biotin, holin klorid, B-karoten, brezvodni betain.